mandag 23. april 2012

12 år

Da ble vesla endelig 12 år hun også gitt. 
"Og mamma, nå er jeg OVER 1,40!"De av dere som faktisk ruver litt mer enn andre over bakken skulle visst hvor kjipt det er å ikke være lang nok til å sitte uten bilpute, ikke rekke opp til øverste hylle eller ikke være høy nok til å ta de kule karusellene. Det er faktisk dritkjipt!
I en alder av 35 år er det fortsatt karuseller jeg ikke kan ta. 
Helt greit for min del, siden jeg syns karuseller er kjempeskummelt, men for de som digger fart og spenning er det virkelig ukult. 

Men altså, vi blir eldre, selv om vi ikke blir så høye og nå er mellomste snuppa altså blitt 12 år. 
Ei veldig sliten jente krøyp til sengs i går, etter en vellykket feiring. 
Litt skuffet over at bare halvparten kom, men det er nå en gang sånn da, at man MÅ stille opp for laget sitt når man spiller håndball.
Andre igjen hadde andre aktiviteter det ikke gikk å droppe for en bursdag og det er fullt ut forståelig. 
Vi som var her, vi storkosa oss iallfall!

Fikk leid inn slushmaskin, popkornmaskin og sukkerspinnmaskin hos Danielsen underholdning i Tønsberg til en overkommelig pris.
Siden snuppa ikke har hatt bursdag ute av huset før og dette var siste store feiringen, valgte vi å dra'n litt lenger enn vanlig og leide inn alle tre tingene. Kostet like mye for alle tre på dette stedet som det kostet for èn av tingene det andre stedet i nærheten som leier ut.

Bringebærslush er rett og slett snadder og vi har allerede planlagt en sommerfest med innleid slushmaskin.

Popkornmaskiner er farlige greier, det syns på handa mi, med to brannsår.
Snakker om klumse...

Sukkerspinnmaskiner egner seg best til utebruk!
I dag skal jeg vaske gardiner...

Med så mye godt trengte vi ikke spesielt mye kaker, så bursdagslysene satte vi på nybakte rømmemuffins. Noen med sjokoladebiter og noen med blåbær. NAM!

Tanken var god da jeg satte i gang med denne kaka. Resultatet derimot, ble ikke så himla bra.
Jaggu fint den smakte godt, for det ser ut som ei gravstøtte!
Ikke alltid så lett å leke kreativ gitt...


Men altså, jenta var meget fornøyd og det er det viktigste!

Ellers er det tydelig at våren er her. 
Masse maur på flere av rommene nå og det er godt ungene skal til pappaen sin i dag, så jeg får sprayet maurmiddel på rommene deres.
Natten ble relativt kort for enkelte, for bursdagsbarnet hadde maur på rommet sitt oppdaget vi, så vi måtte legge henne sammen med broren. Søsteren blånekta å dele rom med noen, men husker ingenting av det i dag. Merkelig... hehehe
To unger i ei seng som er 90 cm bred funker dårlig, så han snillingen som delte bort senga si endte på sofaen til slutt. Hyling og kjefting om hvem som tok mest plass fungerte dårlig rundt midnatt, så det ble løsningen. Og det funka jo!
Jeg sovna iallfall til slutt... 

Nå er alle ute av huset. Eldste drar på tre dagers båttur for å lære med om livet til sjøs på ferga til Hirtshals, med inkludert jobbing og læring. Minsten har sykkeltur i regnværet og mellomste har vanlig skole. Dette blir nok en toppers uke! 

Tre dyr sover spredt rundt i sofaen og jeg vurderer en time eller to under dyna før jeg setter igang med gardin og gulvvask igjen. 


En flott mandag ønskes alle!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer igjen med 12-åringen! Det virker som om det ble en feiring uten like! Ser at dere har feiret på en helt fantastisk måte. Og kaka........ synes den ser helt herlig ut jeg;-)
  Ha en fin og rolig dag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååå, så snillt sagt Merete!
   Det er ikke alltid like lett å finne på ting gitt. hehehe:)
   Men den smaker veldig godt da.
   I dag kommer ene venninna som ikke kunne komme i går. Hun flytter laaaaangt til høsten, så hun var veldig lei seg for at hun ikke fikk kommet. Da kommer hun heller i dag i steden, så kan de to feire i fred med rester av både det ene og andre. :)

   Ha en toppers dag du også Merete!
   Stor klem

   Slett