onsdag 7. juni 2017

La regnet øse ned!

På tide å blåse litt liv i denne igjen også. 
Ikke nødvendigvis for å dele alt jeg skriver, men for å få skrevet ut noe av det jeg har i hodet. 

En våt dag i dag og jeg syns det er innmari deilig. Allergikeren i meg setter stor pris på det og kroppen har godt av en hviledag i sofaen.
Kattene syns også det er godt at jeg er hjemme og tilgjengelig for kos. 
Om de er like glade for kloklippen de fikk er jeg usikker på, men det var utrolig godt at Kilah var seg selv igjen og ikke var redd for smerte etter at hun mistet hele kloa si for noen uker siden. 
Så da grein jeg selvsagt litt for det, fordi det var så godt. 

Noe annet som var godt var selvtillitsboosten jeg fikk igår da jeg kom til bassengtreninga.
Ene badevakten hadde sagt ja til å passe babyen til noen venner mens de var og ordnet papirer hos en eller annen instans, men babyen var hysterisk og gråt og gråt.
Da jeg kom inn døra satt hun med babyen i armene og var helt fortvilt i blikket.
Jeg spurte om jeg fikk lov til å hjelpe, og det fikk jeg selvsagt.
Det tok 2-3 sekunder og så var lille babyen heeelt stille og rolig.
Prøvde å snu henne i en annen stilling, men det var ikke aktuelt, så da sto jeg der og bysset da, mens jeg snakket med henne på samme måte som jeg koseprater med kattene.
Og det funka!
Til slutt fikk vi lagt henne ned i setet hun hadde med, ga henne kosekluten og hun slo seg til ro sånn at jeg tuslet i bassenget.
Vel uti kom vakta med et bredt smil og fortalte at nå snorket lille babyen.
Utrolig deilig å føle at man fortsatt "har det i seg".

Og om bassengtreningen.
Varmtvannsbassenget har hjulpet meg utrolig mye!
Jeg klarer å komme meg dit, alle 180 meterne unna huset, to dager i uka og jeg lærer stadig nye øvelser å utføre i vannet. Best av alt, jeg merker det på humør, helse, mindre smerte og kroppen føles mye bedre generelt.
Synd det straks er sommerferie, men jeg vurderer å prøve svømmehallen i Horten i den tida det er sommerstengt. Det er ikke så varmt, men kanskje jeg får trent i vann allikevel og det har jeg så innmari godt av. 

Gleder meg veldig til linedancen begynner igjen til høsten også.
Det ble en skikkelig nedtur da jeg først fikk betennelse i foten som fort kan ta 3 år å bli kvitt, og deretter forstuet noen tær på andre foten.
Følte jeg var så godt i gang med dansingen og danset så svetten rant, og vips ble det mer vondt enn moro. Forferdelig frustrerende når man så gjerne vil, men kroppen sier nei.

Lurer på om ungene blir glad for vafler og kakao i kveld?
Det er liksom obligatorisk på regnværsdager, når vi har muligheten til å kose oss litt, og alltids kjekt å få brukt opp litt rester av melk, fløte, rømme og annet snadder man kan tilsette i røra.
Tror vi må gå for det jeg.

Ønsker alle en super dag, uansett hvordan været er der du er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar